Het gezicht achter Thús 

Beste bezoeker, wat leuk dat je op de site van 'Thús geland bent. Mijn naam is Aly van Kammen. Mijn passie is meubels opknappen; het blijft voor mij een magische moment als ik een kwast in mijn hand neem en de eerste strijken op een meubel doe, van iets ouds naar weer nieuw, gerestyled. In de zomer van 2020 vroeg ik me af; wat als ik nog meer mag doen van wat ik zo leuk vindt, ik zie zoveel leuke meubels om op te knappen, maar ik heb eigenlijk geen ruimte meer in huis... wat als... ik dit te koop aanbied, bijv. in een winkel? Nu blijft de winkel nog een droom; maar zo is "Thús" ontstaan. Thús betekent 'thuis', thuis is voor mij een warme plek met persoonlijke spullen, wat karakter uitstraalt, sfeer. Dat is wat jullie mee wil geven, een stukje 'thús' in jullie huis.

 

Contact

Je kunt contact met mij opnemen via info@altydthus.nl of een reactie hieronder achterlaten 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Trijntje Heemsbergen
9 maanden geleden

Hoi Aly
dat is alweer een tijd geleden. stay and pray. ik heb een vraag aan je, gister stond ik op de rommelmarkt en maakte een praatje met Klaas. Zijn moeder is verhuisd en hij heeft nog een antieken kast staan. of ik hier iets mee kon.
Ik niet zozeer maar ik dacht aan jou, zou ik een foto naar je toe kunnen sturen of gegevens van klaas met je kunnen delen?
misschien vind je het wel een leuk project..??
geen idee. ik dacht ik gooi de vraag er eens in.

hartelijke groet
Trijntje

Siska
3 jaar geleden

Wou wat mooi! Ik hen nog wel een stoel voor je ff mij moeders de zolder bekijken. Stoffeer je ze ook?

Henny Eijlers
3 jaar geleden

wat een super leuk idee Aly, een mooie hobby, oude meubeltjes weer opknappen. Heel veel succes en wie weet zie ik eens wat leuks om bij jou te kopen😘

Hannah Van Kammen
3 jaar geleden

Super leuk😚